Καλέστε μας: 2510 233 717

Εργαστήριο


Θανάσης Δεληγιάννης

Τελείωσα την οδοντοτεχνική στην Ελλάδα το 1989.

Το 1991 είχα την ευκαιρία και ανταποκρίθηκα σε πρόταση που μου έγινε, να εργαστώ στο J.B. Dental Producte GmbH. στο N.Ulm της Γερμανίας έως τα τέλη του 1994.

Θεωρώ σταθμό στη ζωή μου και στην επαγγελματική μου πορεία την παραμονή μου και εργασία μου στο εργαστήριο J.B. Μου πρόσφερε εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εργονομία.

Ο τρόπος εργασίας step by step θεωρώ ότι είναι καθοριστικός.

Το 1995 έρχομαι στην Καβάλα και ανοίγω το πρώτο μου εργαστήριο. Μερικά χρόνια αργότερα το 2001 δημιουργούμε ένα από τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια στο κέντρο της Καβάλας με την επωνυμία TechnoDent. Έναν δικό μας χώρο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες και διαρκείς απαιτήσεις που συντελούνται στον οδοντοτεχνικό και οδοντοτριακό χώρο.

Μετά από μία πορεία διαρκής προσαρμογής στις προκλήσεις της τεχνολογίας, τον Οκτώμβριο του 2011 εφαρμόζουμε στην παραγωγική διαδικασία του εργαστηρίου μας, την μέθοδο EOS Laser Sintering. Τεχνική Θερμοσυσσωμάτωσης σκόνης μετάλλου για την κατασκευή σκελετών πορσελάνης από CoCr κράμα.

Όπως επίσης την κατασκευή αισθητικών αποκαταστάσεων από το πιστοποιημένο υλικό της Wieland Zeno Zircon oxid. CAD-CAM.

Στηριζόμενοι στην εμπειρία που αποκτήσαμε στο εξωτερικό, την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, την συνέπεια και την αισθητική αντίληψη στοχεύουμε πάντα σε υψηλούς στόχους.


EOS Laser Sintering – Τεχνική συσσωμάτωσης σκόνης μετάλλου

Zeno Zircon Oxid

Galvano Gold Technic

Implantate – Teleskoparbeiten


eXTReMe Tracker